5 ویژگی جدید Google Search Console
امکانات جدید در Google Search Console
بنا به گفته گوگل ویژگی های زیر به طور همزمان در پایان ماه مارس 2019 در Google Search Console اعمال خواهند شد:
– انتقال Crawl Errors به بخش Index Coverage Report
تلاش گوگل بر این است که بخش گزارش crawl errors در سرچ کنسول را به صورت مفیدتر برای کاربران در دسترس قرار دهد و بنابراین در حال تغییر تمرکز خود به سمت مشکلات و الگوهای ایندکس شدن سایت ها است.
گوگل معتقد است که با انتقال بخش گزارش خطاهای کراول (crawl errors) به بخش Index Coverage report، وب مسترها قادرند سریعتر مشکلات سایت را یافته و رفع کنند.
– انتقال Sitemaps Data به Index Coverage Report
Index Coverage report همچنین مکان جدیدی برای ارائه اطلاعات در مورد نقشه سایت خواهد بود. گوگل می گوید این امر باعث می شود که تمرکز بر URL هایی که صاحبان سایت ها توجه بیشتری به آنها دارند آسانتر شود.
از این پس وب مسترها با فیلتر و انتخاب داده ها در قسمت Index Coverage report قادر خواهند بود URLهای مدنظر خود در نقشه سایت را ردیابی کنند.
– تغیر نام Fetch as Google به URL Inspection Tool
وب مسترها در نسخه جدید Google Search Console می توانند با استفاده از ابزار revamped URL inspection tool ، درخواست بررسی و بازنگری URLهای سایت توسط ربات گوگل را ارسال کنند.
علاوه بر ارائه قابلیت های ابزار “Fetch as Google”، ابزار URL Inspection اطلاعاتی مانند: HTTP headers، منابع صفحه و گزارشات جاوا اسکریپت را نشان می دهد.
این قابلیت همچنین می تواند برای ارسال تصاویر جهت بررسی مجدد مورد استفاده قرار گیرد تا بتواند نتایج جستجو را در اولین زمان ممکن به روز رسانی کند.
– قرار گرفتن بخش User-management در بخش تنظیمات
گزینه های مدیریت کاربران در نسخه جدید گوگل سرچ کنسول با بخش تنظیمات ادغام شده است. این مورد جایگزین ویژگی مدیریت کاربران و دسترسی ها در نسخه قبلی گوگل سرچ کنسول می شود.
چه مواردی از Google Search Console حذف خواهند شد؟
با افزودن امکانات و تغییرات جدید در Google Search Console ، این شرکت همچنین قصد دارد برخی از قابلیت های قدیمی سرچ کنسول را حذف کند. بطور کلی می توان گفت که برای برخی از آنها جایگزین قرار می گیرد و برخی دیگر کاملا از بین می روند.
– گزارش Crawl Errors : بخش گزارش crawl errors در قسمت Index Coverage report قابل مشاهده خواهد بود، گزارش قدیمی (old report) حذف می شود.
– Crawl Errors API: گوگل از crawl errors API که همانند crawl errors report قدیمی بر اساس سیستم داخلی عمل می کند، ناراضی است و قصد حذف آن را دارد. در حال حاضر جایگزینی برای آن ارائه نشده است.
– HTML suggestions: با پیشرفت الگوریتم های گوگل طی سال های جاری، نمایش و بهینه سازی تایتل ها بهبود یافته است و گوگل از این پس قصد ندارد در Search Console اطلاعات بیشتری در مورد عناوین کوتاه و تکراری نشان دهد.
– Property Sets: این ویژگی حذف خواهد شد زیرا فقط توسط تعداد کمی از کاربران مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان جایگزین، گوگل به زودی یک گزینه برای مدیریت حساب Search Console اضافه خواهد کرد.
– Android Apps : این ویژگی حذف خواهد شد زیرا اکثر قابلیت های مربوط به آن به کنسول Firebase منتقل شده است.
– Blocked Resources : این بخش به صورت جداگانه حذف خواهد شد زیرا اکنون منابع مسدود شده در بخش URL inspection tool در دسترس هستند.
– Structured Data reporting : انواع داده های ساختار یافته (Structured Data) که با ویژگی Rich Results پشتیبانی نمی شوند، دیگر در Search Console گزارش نمی شوند.
با توجه به پیشینه گوگل، تغییرات اعمال شده در پلت فرم ها و ابزارهای مختلف این شرکت همواره به جهت بهبود رابط و تجربه کاربری انجام شده است. Google Search Console به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای وب مستری گوگل در حال تغییرات عمده ای است و بازخورد کاربران در آینده بیانگر میزان موفقیت گوگل در تغییرات این ابزار است.
مدیریت سرور پشتیبانی و مشاوره و سئو