Domain Authority چیست

دامین اتوریتی جیست؟

یکی از معیارهای مهم در مبحث سئوی وب سایت، دامین اتوریتی یا همان اعتبار دامنه وب سایت است که در واقع به معنای قدرت یک وب سایت بر اساس برخی از فاکتورهای مهم در زمینه بهینه سازی سایت است و یا پیج اتوریتی تفاوت دارد. پیج اتوریتی تنها اعتبار و امتیاز یک صفحه از وب سایت است. معمولا هنگامی که یک وب سایت شروع به کار می کند دامین اتوریتی آن 1 در نظر گرفته می شود و به تدریج با بهبود وضعیت سایت و افزایش دریافت بک لینک‌ها این فاکتور در سایت بالاتر می رود. بهترین دامین اتوریتی، 100 است اما دست یابی به آن به سادگی امکان پذیر نیست و تنها برخی از سایت های معتبر و پر بازدید مانند فیس بوک و یا توییتر هستند که رتبه بالایی دارند. بررسی تعداد و کیفیت لینک‌ها، محبوبیت وب سایت نزد کاربران و برخی فاکتورهای دیگر در تعیین این رتبه نقشی اساسی دارند.


بررسی وضعیت دامین اتوریتی وب سایت

تعیین وضعیت دامین اتوریتی وب سایت برای مدیران سایت اهمیت بالایی دارد. به همین دلیل ابزارهای متعددی برای این کار توسعه یافته اند. ابزارهایی مانند MOZ BAR و Open Site Explorer. علاوه بر این برخی از سایت ها هستند که تعداد زیادی وب سایت را به صورت فله ای چک می کنند. سایت هایی مانند pre post SEO.

آنچه که در دامین اتوریتی باید مدنظر قرار گیرد این است که امکان تغییر آن به صورت دستی فراهم نیست زیرا فاکتوری است که از ترکیب تعدادی پارامتر مانند MozTrust و MozRank در کنار هم ایجاد می شود تا بتواند معیار قابل قبولی برای رقابت میان وب سایت های مختلف تلقی گردد و به همین دلیل این فاکتور ارزشمند همواره در حال تغییر است و برای بهبود آن بهترین راه بهبود وضعیت سئو وب سایت است. به عنوان مثال می دانیم که دامین اتوریتی وابسته به اعتبار لینک هایی است که به صورت روزانه به وب سایت شما ارجاع داده می شود. هر چه لینک ها از سایت هایی با درجه اعتبار بالاتر ارجاع شوند، بدون تردید اثرات مثبت بیشتری خواهند داشت. فاکتور هایی مانند MozRank به این دلیل اهمیت دارند که محبوبیت و ارزش لینک ها را نشان می دهد. دریافت بک لینک هایی از گوگل یا ویکی پدیای انگلیسی می تواند در بهبود وضعیت سایت اثرات بسیار خوبی داشته باشد.


راهکارهایی برای بالا بردن دامین اتوریتی

* انتخاب دامنه وب سایت به صورت هدفمند

دامنه یک وب سایت تنها یک عنوان نیست و دارای ارزش زیادی است. این نام باید بر اساس کسب و کاری که وب سایت با آن مرتبط است انتخاب گردد. به صورتی که شنیدن نام آن، کاربران را مستقیما به یاد شما بیاورد. ضمنا توصیه می شود در هنگام خرید دامنه آن را به مدت 3 یا 5 سال خریداری کنید. هر چه عمر دامنه یک وب سایت بالاتر باشد، از لحاظ اصول سئو ارزش بالاتری داشته و در نتیجه بر روی دامین اتوریتی آن نیز اثرات مثبتی ایجاد می کند.

* رعایت اصول سئو در محتوا گذاری

رعایت اصول سئو هم از لحاظ رنکینک موتورهای جستجو دارای اهمیت است و هم برای بالا بردن دامین اتوریتی امری ضروری تلقی می گردد. سایت هایی که دارای محتوانویسی بالایی هستند تنها در صورتی که اصول سئو را رعایت کنند می توانند از این قابلیت بهره ببرند.

* تولید محتوای کاربردی

محتوای جذاب و کاربردی را نمی توان در جذب بک لینک ها نادیده گرفت. اگر کیفیت و جذابیت محتوای سایت شما بالا باشد، کاربران شروع به انتشار آن می کنند. این امر به معنای بازدید بیشتر از طریق لینک های ارجاعی است و در نهایت دامین اتوریتی وب سایت را به شکلی مناسب افزایش می دهد.

* لینک سازی یا Link building در صفحات داخلی

درست است که گرفتن بک لینک از سایت های معتبر در افزایش دامین اتوریتی اهمیت بالایی دارد اما نباید از لینک سازی های داخلی در وب سایت غافل شوید. هدایت کاربران به صفحات مختلف از طریق لینک‌های داخلی باعث ماندگاری بیشتر آن ها در سایت می شود. برای داشتن مجموعه ای از لینک‌های داخلی مناسب نیاز به طراحی یک نقشه یا Site map حرفه ای برای وب سایت خود دارید.

* تعیین کیفیت لینک ها و حذف لینک های نامناسب

بررسی وضعیت لینک‌های موجود در سایت اهمیت خیلی زیادی دارد. باید به صورت مداوم و برنامه ریزی شده لینک ها بررسی و مواردی که مشکل دارند و یا خراب هستند از داخل سایت حذف شوند. این کار اعتبار وب سایت و به دنبال آن دامین اتوریتی را افزایش چشمگیری می دهد. برخی از افزونه برای بررسی لینک ها وجود دارد که می تواند به مدیران وب سایت کمک کند. یکی از این افزونه ها SEO Pressor نام دارد.

* ریپانسیو بودن وب سایت برای استفاده در دستگاه های مختلف

امروزه مشاهده وب سایت ها فقط از طریق کامپیوتر انجام نمی شود و سایت شما باید برای باز شدن روی گوشی های موبایل و تبلت ها نیز طراحی شود. زمانی که کاربر از طریق موبایل وارد وب سایت شما می شود اما نمی تواند به مطالب مورد نظر دسترسی داشته باشد به سرعت صفحه سایت را می بندد و این امر اثرات منفی فراوانی بر روی bounce ratte وب سایت و در نهایت بر روی دامین اتوریتی خواهد داشت.

*برنامه ریزی برای برندسازی

با وب سایت معتبر در زمینه کسب و کار خود ارتباط بگیرید و محتوای خوبی جهت شناساندن خود تهیه کرده و در آن سایت ها انتشار دهید. دریافت بک لینک از این سایت ها تاثیر مثبتی روی دامین اتوریتی وب سایت شما خواهد داشت.

* بهبود سرعت وب سایت

عصری که در آن زندگی می کنیم عصر سرعت است و زمان اهمیت بالایی دارد. اگر به بالا بردن دامین اتوریتی سایت اهمیت می دهید. سعی کنید سایتی داشته باشید که صفحات آن سریع لود شود.

* استفاده از شبکه های اجتماعی

امروزه با گسترش شبکه های اجتماعی و فراگیر شدن استفاده از آن ها در میان مردم، استفاده از آن برای تبلیغات و اهداف تجاری اهمیت بالایی پیدا کرده است. قرار دادن قابلیت انتشار محتوای صفحات اصلی سایت در شبکه های اجتماعی توسط کاربران می تواند به سرعت مطالب شما را بازنشر داده و اثرات مثبتی روی دامین اتوریتی داشته باشد.

نوشته های مشابه